شما نیز با پر شدن چاه فاضلاب روبرو شدهاید. در این هنگام سوالات متعددی از خود داشتهاید که پاسخ واضحی برای آن نداشتید. مثلا این که بهترین روش تخلیه چاه کدام است؟ اگر این مقاله را مطالعه کنید به پاسخ درستی در این زمینه خواهید رسید.
اولین گام بعد از این پر شدن چاه محرز شد، پیدا کردن مناسب ترین دفاتر خدماتی تخلیه چاه است. شما میتوانید با یک جستجوی ساده در مرورگرها به فهرست بلند و طویلی در این زمینه برسید. یکی از شرکتهای خوشنام و با سابقه که میتواند به شما خدمات تخلیه چاه ارایه دهد، لوله سرویس میباشد.
در مرحله بعدی، کارشناسان زبده ما محل چاه را به درستی نشان خواهند داد. شاید شما اولین مالک ساختمان نباشید و از مکان دقیق چاه اطلاع نداشته باشید. کارشناسان ما مکان چاه را به شما نشان خواهند داد. درب چاه با رعایت اصول ایمنی برداشته میشود. سپس بخشی از طوقه چاه تخریب میگردد و با برداشتن گلدانی چاه ، به میله چاه میرسیم.
حالا دیگر نوبت به عملیات اصلی میرسد. این که با تجهیزات و ابزار آلاتی که در اختیار فنی کاران ما قرار دارد، چاه تخلیه شود. در این مرحله از ماشینهای تخلیه چاه که شش تن و دوازده تن گنجایش دارند و با مکش رسوبات استفاده میشود.
سپس لایه روبی و کف تراشی چاه توسط فنی کاران ما انجام می شود. چنانچه ما را همراهی کنید، در این باره اطلاعات بیشتری به شما ارایه خواهیم کرد.
مناسب ترین راه خالی کردن چاه های ساختمان مسکونی کمک گرفتن از پمپ لجن کش می باشد. چاه علاوه بر تخلیه به لایروبی نیز نیازمند است . برای این کار دیگر خبری از ماشین آلات صنعتی نیست. زیرا لایروبی کاری است حساس که باید تنها توسط افراد زبده و با دست انجام بگیرد.
دیواره های چاه با کمک افراد ماهری در این زمینه تراشیده و رسوب زدایی می شود. معمولا پس از این عملیات خالی کردن چاه به اتمام رسید، نوبت مقنی یان می رسد. در این مرحله افراد کارآزموده ما با وسایل ایمنی و حفظ نکات ایمنی به درون چاه رفته و اقدام به تراشیدن لایه های چاه می شوند. سپس اگر چاه نیاز به کول گذاری داشت، کول گذاری انجام می شود و در غیر این صورت با کف تراشی و خروج لجن ها و رسوبات کار لایروبی را به اتمام می رسانند.
پس از تخلیه و لایروبی نوبت به کف تراشی چاه می رسد. نود درصد چاه های ساختمانی دارای انباره هستند. این بخش از چاه باید پس از تخلیه ، کف تراشی شود. یعنی با ابزارالات خاص و با رعایت نکات ایمنی افراد به چاه رفته و کف چاه را از مواد مزاحم پاک می کنند. با پاک شدن رسوبات از کف چاه، خاک دوباره احیا شده و قدرت جذب پیدا می کند. در بیشتر مواقع اگر چاه کف تراشی نشود، امکان پرشدگی زودهنگام مساله ای جدی خواهید بود.
گفتنی است انباره جاه بوسیله کلنگ کنده می شود تا خاک نو دوباره ظاهر شود. این فرایند باعث جوان شدن چاه نیز می شود .
در نهایت نوبت به کول گذاری می رسد. کول ، سازه های بتنی هستند که به صورت حلقه های بزرگ تمام میله چاه را پوشش می دهد. این کول گذاری اجازه نمی دهد که دیواره بر اثر نم و کهولت سن ریزش کند.
سپس با گذاشتن گلدانی چاه و طوقه چینی و بازسازی بخش تخریب شده دهانه چاه کار به پایان می رسد.
اگر چاه پس از تخلیه ، تشخیص داده شود که کف و دیواره های آن قابل بازسازی نیست، آن را با نخاله های ساختمانی پر می کنند. دیگر عمر این گونه چاه ها سر آمده است. تخلیه زودهنگام نیز چاره کار نخواهد بود. چه بسا با لایروبی مداوم باعث از بین رفتن بیشتر استحکام دیواره چاه شویم. از همین رو، چاه را کور می کنند و در فاصله ای مناسب اقدام به حفر چاه جدید می کنند.
جمع بندی
در این مقاله به بهترین روش تخلیه چاه اشاره کردیم . مراحل چندگانه آن را برایتان توضیح دادیم . اگر با ما همراه بوده باشید، به اهمیت لایروبی و کف تراشی نیز پی بردید. از این که با خواندن این مقاله به ما دلگرمی می دهید از شما سپاسگزاریم .
پیشنهاد مطالعه : تخلیه چاه در طالقانی