تکنسینهای حفر چاه در شرق تهران همیشه این موضوع را به مشتری های خود گوشزد می کنند:
به هر دلیلی که ساختمان شما نیاز به حفرچاه پیدا کرده باشد، باید این نکته را راس العین خود قرار دهید؛ اقدام به حفر چاه باید توسط افراد زبده صورت بگیرد.
نیروی ورزیده حفر چاه در شرق تهران با رعایت نکات فنی ابتدا خاک را بازبینی می کنند. همان طور که می دانید جنس خاک عامل مهمی در ایجاد چاه جدید است. تکنسین های ما با تجربه لازمی که در طول سالها بدست آورده اند، چاه ایمن و استاندارد حفر می کنند. به طوری که تا مدتها مالکان ساختمان از بابت اتفاقات ناگواری مثل ریزش چاه یا سقوط افراد به داخل آن خیالشان را آسوده می کند. ضمن این که چاه هایی که توسط کارگران فنی ما حفر می شود، تا مدتها نیاز به تخلیه پیدا نخواهد کرد.
در این نوشتار موضوعی که مورد بررسی قرار گرفته است، انواع حفر چاه است. متخصصان حفر چاه در شرق تهران به این موضوع پرداخته و ماحصل آن همین مقاله ای است که پیش روی خود دارید.
با این که سیستم اگو یا همان فاضلاب شهری مدتهاست در کلان شهرها باب شده است، اما همچنان بنا به دلایلی مالک ساختمان به حفر چاه مبادرت می ورزد.
چاه هایی که در محل ساختمان حفر می شود به دو نوع تقسیم می شود:
چاه جذبی از قدمت دیرینه ای برخوردار است. شانه به شانه گذشت زمان حرکت کرده و به مدرنیته رسیده است. هنوز می توان ردپای این نوع چاه را در صنعت آب و فاضلاب دید.
اما به باور متخصصان حفر چاه در شرق تهران این نوع چاه ها به خاطر خاصیت جذب پساب ها به سلامت آب های زیرزمینی صدمه می زند. علاوه براین، چاه جذبی باید مورد بازرسی و بازبینی مداوم قرار گیرد و گرنه باید شاهد اتفاقات ناگوار بود.
اصلا شبیه چاه های جذبی نیست. مدرن تر است و در کارگاه های سازه های بتنی ساخته می شود. این گونه چاه ها مثل قلک عمل می کند. حتی یک قطره از پساب ها به زمین نفود نمی کند و به همین دلیل بسیار بهداشتی تر از چاه های جذبی است.
مالک ساختمان بعد از رویت اولین نشانه های پرشدگی، با کارشناسان تخلیه چاه تماس گرفته و مشکل را برطرف می کند.
مقنی یان حفر چاه در شرق تهران، چاه جذبی را دارای این بخش ها می دانند :
یک گلدان سفالینه را در ذهن تان وارونه کنید! شکل مخروطی آن که شبیه یک قیف است، وجه تسمیه این بخش از چاه می باشد.
اولین بخش چاه جذبی گلدانی است. این بخش جایی است که لوله های فاضلاب به دهانه چاه متصل می شود.
مسیر لوله های فاضلاب پس از طی طریق عاقبت به دهانه چاه می رسند و آب و فاضلاب را به درون چاه هدایت می کنند.
گلدانی با مصالحی چون آجر، نیمه آجر، شن ، ماسه وسیمان ساخته و پرداخته می شود.
همان استوانه عمیق و طویلی است که عمود بر زمین به ته چاه می رسد. این که چاه دارای چه قطری باشد و حجم آن به چه میزان باشد، میله تعیین کننده آن است. قطر میله در حفاری ثابت در نظر گرفته می شود اما طویل بودن یا نبودن آن به کارایی و نظر کارشناسان حفر چاه بستگی دارد.
آخرین بخش چاه که دیگر کلنگ به صورت عمود به آن ضربه وارد نمی کند، انباره است. انباره یا همان کف چاه باید از از قطر میله بیشتر باشد. همان طور که از اسم آن پیداست ، انباره محلی است که پساب ها در آن جمع می شود. بنابراین باید این قسمت را با فرمولی که در نزد مقنی هاست، عریض تر گرفت. این افزایش حجم در انباره به جدب بهتر مواد کمک می کند.
این که وسعت انباره به چه فاکتورهایی بستگی دارد، سوالی مهم است که پاسخ آن نزد نیروی مجرب حفر چاه در شرق تهران است. آنها با توجه به سالها کسب تجربه چنین اظهار می دارند:
این که به چه میزان باید انباره را عریض کرد، به میزان جذب خاک، عمر چاه، ارتفاع ساختمان و تعداد واحدهای آن، جمعیت ساختمان، نوع کاربری ساختمان این که مسکونی است یا تجاری، اداری یا تفریحی .
نزولات جوی نیز در گسترش انباره نقش دارد.
حفر چاه فاضلاب به منظور دفع پساب های خانگی تاسیس می شوند. این که از چه نوع چاهی در ساختمان استفاده کنیم بستگی به نظر تکنسین های حفر چاه در شرق تهران دارد.
این مقاله سعی داشت آناتومی چاه های دفع فاضلاب را تشریح کند.
امیدوارم با مطالعه این متن به پاسخ سوالات خود در این زمینه رسیده باشید.