حفر چاه فاضلاب در انقلاب با در اختیار داشتن بهترین کادر فنی و تجهیزات مدرن در خدمت اهالی محترم خیابان انقلاب است. در این مقاله سعی داریم درباره دلایل حفر چاه خانگی بپردزایم. سپس به آناتومی چاه اشاره کنیم و اطلاعات مختصر و مفیدی خدمت تان ارایه دهیم.
چندهزار سال است که بشر آموخته ، راهی جز دفن پساب ها و فاضلاب خانگی خود ندارد.برای این منظور در اندازه و عمق معینی زمین را می کندند و پساب ها و فاضلاب خانگی خود را درون چاه می ریختند. امروزه نیز در برخی از مناطق که امکان دسترسی به
سیستم اگو شهری نیست، از چاه جذبی یا مخزن های سپتیک استفاده می کنند. چاه های جذبی دارای ساختاری مشخص است که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
حتی امروزه نیز ممکن است برخی از ساختمان ها همچنان از چاه فاضلاب استفاده کنند. گاهی اوقات این چاه ها به مرور زمان عملکرد خود را از دست می دهند. چاه منفذها و خاصیب جذب کنندگی خود را از دست می دهد. پساب ها به سطح چاه آمده و مشکلات متعددی ایجاد می کند. مانند انتشار بوی بد، پیدا شدن حشرات و سوسک های مزاحم و … در چنین شرایطی مالک ساختمان تصمیم میگیرد برای رفع مشکل یک چاه دیگر تاسیس کند.
گاهی نیز حفر چاه در ساختمان نوساز انجام می گیرد. در هر صورت دلایل حفر چاه می تواند متعدد باشد. آن چه که مهم است، این گونه حفاری ها هنوز انجام می شوند و
لزوم استفاده از آنها بیش از پیش احساس می شود.
بنا به توضیحات حفارانی که در مجموعه حفر چاه فاضلاب در انقلاب مشغول به فعالیت هستند، ساختار و آناتومی چاه فاضلاب بدین شرح است: گلدان دهانه ، طوقه ، انباره و دال بتنی، میله.
آن بخش از چاه است که به صورت عمودی در دل زمین کنده می شود. این که چاه چه طولی داشته باشد، بستگی به جنس خاک و نوع زمین دارد. کندن میله تا زمانی انجام می شود که مقنی به رگه های جذبی زمین برسد. جایی که آب توسط خاک مکیده می شود. این رگه شامل ماسه و سنگ می باشد. کمترینعمقی که برای چاه در نظر می گیرند، دوازده متر است. چاه را باید کاملا عمود بر سطح زمین کند و گرنه در سلامت و امنیت چاه خطراتی پیش خواهد آمد.
در انتهای چاه برای این که پسابها در آنجا ذخیره شوند، اقدام به عریض کردن ته چاه می کنند. این انباره برای بالا بردن میزان تماس فاضلاب با رگه های جذبی کنده می شود. انباره را بر حسب مکان چاه، ساختمانآن و مقدار فاضلابی که وارد چاه می شود، حفر می کنند. انباره باید به گونه ای کنده شود که بالاتری سطح تماس را با زمینه شن و ماسه و سنگ داشته باشد.
دیواره های بتنی حلقه مانندی است که برای استحکام جداره چاه از آنها استفاده می کنند. طوقه در فوقانی ترین بخش چاه قرار می گیرد. بوسیله طوقه دهانه چاه کوچکتر می شود. درحقیقت شکل مخروطی به خود می گیرد و به صورت پلکانی آجر گذاری می شود. درساخت طوقه از بهترین مواد ساختمانیاستفاده می کنند چون در معرض مداوم ریزش پساب هاست . از همین رو نباید طوقه را به گونه ای ساخت که خیلی زود فرسوده شود.
گدانه دهانه را نیز برای ممانعت از پراکنده شدن پساب ها روی چاه نصب می کنند. این گلدان دهانه از تخریب تدرجی طوقه نیز محافظت کرده و بر طول عمر چاه می افزاید.
در پایان کار، روی چاه را با دال بتنی مستور می کنند. این بخش از چاه بسیار لازم است به خصوص اگر چاه در مکانی پرتردد حفر شده باشد. دال بتنی از خطرات احتمالی و تخریب طوقه چاه جلوگیری می کند.
کلام پایانی
حفر چاه فاضلاب در انقلاب در تمامی ساعات شبانه روز آماده ارائه مشاوره و پاسخگویی به تلفن های شماست. امیدواریم این متن کمک کرده باشد تا شما با بخشی از سیستم چاه فاضلاب آشنا شوید. تا در صورت نیاز به بهترین تصمیم برسید و برای حفر چاه از مشاوران ما کمک
بخواهید. از این که ما را همراهی کردید، متشکریم.