لوله بازکنی در بیست و چهار متری : درسالهای اخیر، دانش و تکنولوژی شانه به شانه هم در حرکت اند. مصالح ساختمانی نیز که حاصل پیوند علم و صنعت است، نیز از این قاعده مستثنی نیست. کارشناسان لوله بازکنی در بیست و چهارمتری در این مقاله میکوشند تا شما را با سیر تحول لولههای فاضلاب ساختمانی آشنا کنند.
جهت آشنایی با لوله بازکنی در شرق تهران روی لینک صفحه کلیک نمایید.
در گذشته در ایران ما شبکه فاضلاب به شکل کانال های دست کند و از جنس سفال تهیه میشد . این کانالها پسابهای ساختمانی را به بیرون از منزل هدایت میکردند. گاهی نیز آب را بوسیله همین کانال های دست کند یا کانالهای از جنس سفال از سرچشمه به خانه ها می آوردند.
کم کم لوله های سیمانی جای این کانال های سفالی را گرفت . سیمان قادر بود براحتی آب را از خانه خارج کرده و نم و رطوبت حاصل از این فرایند نیز بسیار کم مشاهده شود. به مرور زمان و با ابتکاری که در این زمینه صورت گرفت، جنس لوله ها از جنس چدن و آهن تعریف شدند و این سبک از لوله کشی وارد صنعت ساختمان سازی شد. این شکل از لوله ها ضمن اشغال کردن فضای کمی از ساختمان بسیار عمر طولانی نیز داشت.
بیشتر بدانید : لوله بازکنی در شهر زیبا ، از لوله سرویس افتخار دارد تا در تمام اوقات شبانه روز در خدمت مردم این منطقه باشد.
بنا بر عقیده کارشناسان لوله بازکنی در بیست و چهارمتری ، زمانی که انسان یاد گرفت با لوله های از جنس سفال اقدام به هدایت و جابجایی آب و پساب های ساختمانی نماید، با مواردی روبرو شد.
به عنوان مثال، از آنجا که جنس سفال از خشت خام بود امکان نفوذ نم و رطوبت به داخل ساختمان پیش بینی می شد. این نوع لوله ها ضمن هدر رفت آب باعث تخریب بافت ساختمان نیز می شد. بوی نامطبوع نیز مزید علت می شد.
از طرفی دیگر، به دلیل جنس لوله ها و به مرور زمان پسابهای ساختمانی در لولهها جاگیر شده و لجن تمام لوله را فرا میگرفت و باعث بند شدن مسیر خروجی آب میشد.
از همین رو طراحان و سازندگان لولهها برآن شدند تا دریچههایی تعبیه کنند تا لولهها را بتوانند لایروبی کنند. این مشکل با طراحی لولههای سیمانی به مراتب کمتر شد چرا که لوله ها با شیب درستی در زمین تعبیه میشدند و امکان لجنگیری در لولهها به مراتب کمتر میشد.
اما اینها نیز مشکلاتی داشتند. لولههای سیمانی به دلیل نداشتن اتصالات مناسب و عایق نبودن آنها براحتی دچار سایش و فرسودگی میشدند و آب را از میان بافتهای خود عبور میدادند. شکسته شدن و تخریب نیز یکی دیگر از مشکلات رایج در لولههای سیمانی بود.
با ورود لولههایی از جنس چدن و آهن، این مشکل نیز تا میزان قابل قبولی مرتفع شد . تا دیر زمانی بیشتر ساختمانها از این نوع لولهها استفاده میکردند تا این که کم کم مشکلات و دردسرهای این نوع لولهها پیش روی مصرف کننده ها و سازندگان بنا قرار گرفت.
مشکلی که این لولهها داشتند، وزن زیاد آنها بود. این سنگینی وزن باعث میشد تا استحکام و مقاومت ساختمان تحت تاثیر قرار بگیرد. در ضمن این نوع لولهها مقرون به صرفه نیز نبودند.
احتمال شکسته شدن، زنگ زدن و لایه گرفتن نیز از جمله مواردی بود که برای لولههای آهن متصور میشد. تا این که بالاخره نسل نویی از این لولهها به بازار آمد که هیچ کدام از این مشکلات را نداشت. این لوله ها از جنس پلاستیک بوده و از استحکام، قدرت و انعطاف خوبی برخوردار است.
اما از آن جا که بیشتر ساختمانهای شهر و روستاهای ایرانی از لوله های آهنی و چدنی استفاده کرده اند، همچنان مشکلات لایه گرفتن و بالا زدن آب در لولهها به قوت خود باقی است . از همین رو، شرکت لوله بازکنی در بیست و چهارمتری مفتخر است با تیم خوبی که به همراه دارد، این مشکلات را به صفر رساند.
انجام خدمات لوله بازکنی شامل موارد بسیاری میباشد. مانند، باز کردن لوله های گرفته در سینک ظرفشویی، توالت،حمام، پارکینگ و دیگر بخشهای ساختمان. رفع انسداد لولههای ساختمان بوسیله بهترین و به روزترین امکانات موجود صورت میگیرد.
انواع فنرهای لوله بازکنی، انواع پمپهای هوا، اسیدهای لوله بازکنی در اختیار تکنسینهای لوله بازکنی در بیست و چهارمتری میباشد . کارشناسان ما در هر ساعت از شبانه روز، خود را به محل رسانده و ضمن تشخیص درست، اقدام به باز کردن لوله های گرفته می کنند.